DWÓR POLSKI - OPINIE

Zapoznaj się z recenzjami innych użytkowników
maciek
(użytkownik niezarejestrowany)
2012-11-20 23:16:08 napisał:
Średnia ocen: 2,7
kuchnia: ( 1 )
wystrój: ( 6 )
cenowo: ( 1 )
Tak marnego jedzenia za tak duże pieniądze dawno nie jadłem! W dniu 18.11.2012r.byłem z córką tam po raz pierwszy i ostatni.

1 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
młoda para
(użytkownik niezarejestrowany)
2012-10-22 23:04:38 napisał:
w 2010 robiliśmy wesele na 35 osób. Dostaliśmy salę na górze, piękną, po prostu szpan- obrazy na scianach, piekny tkany dywan, rzezbione krzesła, po prostu po królewsku. Na dodatek menadżerka widziała, że nie mamy za dużo pieniędzy, więc pozwoliła nam wnieść swój własny alkohol (!) oraz ciasta(!)! Zapłaciliśmy tylko za jedzenie. Było wiele dań, i naprawdę do syta, choć menu ustaliliśmy skromne. Mogliśmy wnieść własną wieżę grającą. Na dodatek potem zwrócono nam pieniądze za gości, którzy nie przyszli! szok! Chyba im się nas żal zrobiło, bo my zupelnie bez kasy hehe:) ale bardzo im dziękuję, bawiliśmy się do 3 w nocy, już widać że kelnerzy się słaniali na nogach i pokładali, więc skończyliśmy:) I dostali od nas po butelce wódki i ciasta, duzo ciast:D Jak na taką wypasioną elegancką restaurację było bardzo miło i rodzinnie:p Bardzo dziękuję wszystkim! Łącznie koszt nas wyniósł ok 4000zł. Do tego dokupiliśmy w tesco wódkę i upieklismy ciasta-ok1000zł i mielismy super wesele za 5000zł! Bez kredytów i stresu!

3 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
robert
(użytkownik niezarejestrowany)
2009-05-20 11:23:51 napisał:
pozdrowienia włazi dupków!!!

1 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
Marcin
(użytkownik niezarejestrowany)
2007-12-21 13:33:25 napisał:
Zarezerwowałem sobie w Dworze Polskim sale na przyjęcie Weselne na 34 osoby,ze skróconym menu które ustaliliśmy wcześniej.
3 dni przed ślubem dowiedziałem się że niestety prezydent ma w tym samym dniu wigilję i nasza impreza została przeniesiona do restauracji Inspiracja(właściciel Dwór Polski).Zgodziłem się na to gdyż zostałem zapewniony że wszystko będzie na tak samo wysokim poziomie jak w Dworze,ale niestety.
Pierwsze na stół wjechało pieczywo,przyjęto zamówienie na przystawki.Dotarły po godzinie,w między czasie goście zjedli prawie wszystko pieczywo.
Toast szampanem prawie O.K. ale to tylko prawie,ponieważ niektórzy goscie wyszli do innej sali zapalić papierosy i tam ten szampan został im podany(czemu nie młodzi niech sobie sami zrobią toast a goście sami osobno).Zapomniałem wspomnieć że rodzice mojej żony wogóle nie dostali przystawek.
Zupy i drugie dania OK pod warunkiem że dostaniesz to co chcesz i że wogóle będzie to ciepłe.
A najciekawsze jest to że poszedłem skorzystać z toalety w czasie kiedy wjechał mój tort weselny i jak wyszedłem to niestety świeczki czy jakaś tam raca się już wypaliła.
Organizacja FATALNA,Zepsuli mi jeden z najważniejszych dni w życiu,nie wiedzą nawet ile posiłków wyszło z kuchni i chcą żeby im zapłacić jak za zboże.

Miałem sentyment do Dworu Polskiego ponieważ sam jestem gastronomem z zawodu i miałem u nich praktyki.Bardzo dużo się tam nauczyłem ale to całkowicie odbiega od tego co mnie nauczyli.
Często chodziłem tam na obiady i polecałem wszystkim.
Teraz już nigdy tam nie pójdę i nikomu NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
Mag
(użytkownik niezarejestrowany)
2007-10-11 11:14:26 napisał:
W "Dworze Polskim" w dwa lata temu (XII 2005) organizowaliśmy wigilię firmową.
Za późno się obudziliśmy i wszędzie miejsca były porezerwowane, tylko w Dworze nie (to już o czymś świadczy).
Jedzenie wyglądało jakby nieświeże, kutia ze sfermentowanym makiem, smak jedzenia na poziomie baru mlecznego..
Nigdy tam nie wrócę.

1 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
Krzysiek
(użytkownik niezarejestrowany)
2007-03-18 11:24:50 napisał:
restauracja bardzo przereklamowana i kiepska. Obsługa niemiła, bardzo długo czeka sie na potrawy. Ceny wysokie, zupełnie nieadekwatne do jakości podawanych dań. Nie polecam odwiedzania tego miejsca

Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
Wanda i Bartek
(użytkownik niezarejestrowany)
2006-08-14 18:47:09 napisał:
W Dworze Polskim urządzaliśmy przyjęcie ślubne. Jedzenie było bardzo smaczne, wnętrze piękne (sala na piętrze), kelnerzy mili, aczkolwiek lekko podpici (czuć było od nich wódką, mimo to byli w stanie nas dobrze obsłużyć). Pani, z którą wszystko ustalaliśmy również bardzo sympatyczna. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

2 osóby uznało tę opinię za przydatną
Czy ta recenzja jest przydatna?
Jeśli uważasz, że ten post narusza zasady regulaminu, zgłoś naruszenie.
Opuść komentarze i powróć do opisu miejsca DWÓR POLSKI
1 2 dalej

Poleć lokal jako dobry na:

Oceń lokal

kuchnia:
wystrój:
jakość do ceny:

Dodaj swoją opinię

Do swojego komentarza możesz dołączyć do pięciu zdjęć (prezentujących np. potrawy w lokalu albo zdjęcia ze znajomymi) w formacie JPG, o łącznej wielkości nie przekraczającej 30MB (zalecana waga pojedynczego obrazka to nie więcej niż 1MB):
loading...